Compania Regina Maria anunţă de la Cluj o schimbare majoră de strategie: Vrem să angajăm medici care să fie alături de noi complet

Autor: Georgiana Mihalache 13.12.2018

Regina Maria, al doilea jucător din piaţa serviciilor medicale private, a finalizat o investiţie de 18 milioane de euro într-un spital cu 148 de paturi la Cluj.



Regina Maria a inaugurat ieri la Cluj-Napoca un spital de 148 de paturi după o investiţie de 18 de milioane de euro, potrivit reprezentanţilor companiei, prezenţi la Cluj la conferinţa de deschidere a spitalului privat. La început vor fi angajaţi 94 de medici, dintre care 10 lu­crează şi în spital de stat, însă strategia companiei este de a angaja medici care să lucreze exclusiv cu reţeaua privată.

„Avem 10 medici care lucrează şi în sistemul de stat (în spitalul din Cluj - n.red.), strategia Regina Maria de acum încolo pentru spitale s-a schimbat în ultimii ani şi ne bazăm pe un nucleu dur de medici proprii. Sunt 5.200 de oameni în Regina Maria şi vrem să angajăm câteva sute anul viitor,  vrem să atragem cât mai mulţi medici să fie alături de noi complet. Ne dorim să anagajăm complet medici şi personal medical, chiar dacă efortul financiar e mai mare“, a spus Fady Chreih, CEO al Regina Maria.