Cea mai nouă gafă a Vioricăi Dăncilă: „Vom analiza într-o şedinţă anterioară”

Autori: Diana Grigore , Mediafax 20.12.2018

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, joi, la începutul şedinţei de guvern la care participă şi preşedintele Klaus Iohannis, noi gafe. Ea a afirmat, la un moment dat, că sunt unele proiecte pe care urmează să le discute într-o şedinţă ”anterioară”, în loc de ulterioară.

”Sunt finalizate studiile de fundamentare pentru autostrada Târgu Neamţ - Iaşi şi pentru amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie, proiecte deja puse în consultare publică, şi pe care urmează să le discutăm într-o şedinţă anterioară”, a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei Executivului.

Ea s-a încurcat şi când a enumerat domeniile în care preşedintele are atribuţii constituţionale pentru a participa la şedinţele de guvern.

”Şedinţa de azi va avea loc în două etape. O primă etapă în care vom face referire la cele trei domenii - apărare, ordine publică şi ... ăăă.. sigu... ordine publică şi...ăăă siguranţ... şi ăăă... şi politică externă şi a doua etapă care cuprinde actele normative referitoare la domeniul economic”, a spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut mai multe gafe de exprimare de la începutul mandatului.