Dar din dar

Autor: Cristina Roşca 23.12.2018

Cadourile trebuie să fie despre cel care le primeşte, să vorbească despre el, dar este totodată important ca fiecare dar să transmită ceva din emoţia sau plăcerea cu care a fost ales şi oferit.

Pentru a face alegerea mai uşoară sau pentru a oferi o mână de ajutor, Ziarul Financiar a vorbit cu Moş Crăciun şi a creionat câteva sugestii. Am ales – sau măcar am încercat să găsim - daruri pentru fiecare, de la pasionaţii de tehnologie, la cei care văd viaţa ca pe o aventură, şi de la cei supranumiţi „les bon viveurs”, la cei care vor cadouri la modă.

Într-o perioadă în care „time is money“, alegerea unui cadou poate ajunge să reprezinte nu doar o plăcere, ci şi o responsabilitate, mai ales că alegerea poate fi constrânsă de buget, de timp sau de îndrăzneala celui care dă­ruieşte. Dar şi de curajul celui care primeşte.

Aventuroşii vor opta pentru zboruri cu balonul, pentru un salt cu paraşuta sau o sesiune de escaladă. Pentru toţi ceilalţi rămâne deschisă opţiunea unui cadou clasic, o geantă care nu se demodează niciodată, un parfum personalizat după firea celui care îl poartă, un stilou din materiale rare, o sticlă de vin de colecţie sau, de ce nu, un ceas elveţian.

Spor la cumpărături şi săr­bă­tori liniştite!