Accident grav în Constanţa: Trei morţi şi doi răniţi după ce un şofer a pătruns pe contrasens

Autori: Cătălin Legănel , Mediafax 24.12.2018

Trei persoane au murit într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 2A, alte două persoane fiind rănite în incident. Accidentul s-a produs după ce un şofer a pătruns pe contrasens.

Potrivit poliţiştilor, accident rutier s-a petrecut luni dimineaţă, pe DN 2A, între localităţile Crucea şi Gălbiori, după ce un autoturism a pătruns pe contrasens şi apoi a intrat în coliziune cu o altă maşină, ce se deplasa regulamentar. Şoferul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. În urma impactului au rezultat cinci victime, trei din autoturism şi două din autoutilitară.

La accident au intervenit pompierii Staţiei Hârşova, cu o autospecială de stingere a incendiilor şi cu modul de descarcerare, dar şi un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul Palas al ISU „Dobrogea”, o autospecială a Serviciului de Ambulanţă şi elicopterul SMURD.

În urma impactului, trei persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite, dar acestea au refuzat să fie transportate la spital.

Poliţiştii de la Circulaţie fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Traficul se desfăşoară alternativ, prin dirijarea poliţiei rutiere.