Un nou accelerator pentru start-up-uri în România: Legal Tech Hub Vienna

Autor: Ioana Nita 11.01.2019

Legal Tech Hub Vienna (LTHV), o iniţiativă lansată de şapte firme de avocatură din Austria, printre care Schoenherr – firmă prezentă şi pe piaţa din România, oferă start-up-urilor şi IMM-urilor româneşti active în sfera tehnologiei dedicate domeniului juridic un program de accelerare care să le ajute să se dezvolte.

Programul se adresează companiilor care dezvoltă soluţii digitale pentru domeniul juridic bazate pe tehnologii de tipul machine learning, inteligenţă artificială, platforme, tehnologii semantics sau blockchain şi care lucrează la soluţii pentru domeniul juridic referitoare la managementul relaţiei cu clienţii, managementul juridic, tranzacţii, business development sau analiza datelor.

Companiile pot aplica pentru programul de accelerare LTHV până pe data de 27 ianuarie 2019. LTHV a fost înfiinţat de şapte firme de avocatură - Dorda, Eisenberger Herzog, Herbst Kinsky, PHH Attorneys at Law, Schoenherr, SCWP Schindhelm şi Wolf Theiss - în octombrie 2018, obiectivele iniţiativei fiind creşterea eficienţei interne, digitalizarea proceselor existente, analizarea şi automatizarea noilor operaţiuni, precum şi dezvoltarea de servicii digitale şi noi modele de afaceri.