Daniel Ben Yehuda, de la hotelul de cinci stele Sheraton: Anul a început bine, delegaţiile venite cu prilejul preluării preşedinţiei au ocupat camerele hotelului. „Toată piaţa hotelieră din Bucureşti resimte prezenţa delegaţiilor venite cu prilejul evenimentului de la Ateneul Român.“

Autor: Mirabela Tiron 14.01.2019

Hotelul de cinci stele Sheraton din Piaţa Romană, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de profil, şi-a crescut veniturile cu 10% anul trecut, iar pentru acest an aşteaptă un avans similar al afacerilor, potrivit şefului hotelului.

„Anul a început bine, delegaţiile venite cu prilejul preluării Preşedinţiei UE  şi  alţi oaspeţi au ocupat camerele hotelului. Sunt optimist pentru acest an, dat fiind acest eveniment, dar şi Festivalul Enescu. Am bugetat o creştere tot cu 10% a cifrei de afaceri“, a spus pentru ZF Daniel Ben Yehuda, directorul general al hotelului de cinci stele din Piaţa Romană.  El a spus că hotelul a găzduit delegaţii din mai multe ţări, fără a preciza câţi oaspeţi au fost cazaţi. Hotelul de cinci stele Sheraton Bucureşti are 270 de camere şi ope­rează 11 săli de conferinţă, cu o capacitate de la câteva zeci de locuri la peste 400. Circa 70% din veni­turile hotelului sunt ge­nerate de serviciile de ca­zare, restul fiind con­tri­buţia evenimen­telor cor­porate, dar şi a seg­men­tului de food&beverage (mâncare, băutură), potrivit ultimelor date.