Antreprenori locali: Furnizorul de echipamente Electroglobal Cluj mizează pe o creştere de 5-10% a afacerilor în 2019

Autor: Laurentiu Cotu 17.01.2019

Radu Ciorba, acţionar al Electroglobal: În 2018 am câştigat clienţi în domeniul industriei producătoare de materiale de construcţii. Un trend ascendent l-au căpătat proiectele de dezvoltare în procesele de automatizare, robotizare şi digitalizare, care încep să prindă teren în piaţa românească.



Furnizorul de materiale şi echi­pamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri mai mare cu 5-10% faţă de anul trecut, când afacerile companiei au sărit pragul de 100 mil. lei, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor transmise de Electroglobal şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

„În 2018 am realizat o creştere de 5,1% a afacerilor faţă de anul anterior, într-un context pozitiv al pieţei şi al implementării eficiente a investiţiilor. Cifra de afaceri a avut la bază extinderea competenţelor noastre tehnice, dar şi a proceselor de business, evoluţia datorându-se în mod special proiectelor executate pentru piaţa de export şi a unor lucrări la cheie în domeniul automatizărilor industriale“, a declarat pentru ZF Transilvania Radu Ciorba, director general şi unul dintre acţionarii Electroglobal.