ZF Live. Andreea Kohalmi, consultant: „Am ajutat 150 de antreprenori să acceseze fondurile Start-Up Nation. Cei mai mulţi sunt fotografi“

Autor: Florentina Niţu 18.01.2019

Programul aduce facilităţi beneficiarilor, de pildă aceea de a primi un avans de 30% din sumă, cu garanţii bancare.



Andreea Kohalmi, un manager cu o experienţă de nouă ani în consultanţă, spune că a consiliat până în prezent peste 150 de aplicanţi ai Start-Up Nation 2018, iar majoritatea au fost fotografi. Ea a explicat faptul că în domeniul fotografiei cheltuielile cu echipamentele sunt foarte mari şi greu de suportat de un antreprenor aflat la început de drum, iar cei 200.000 de lei de la stat vin „ca o mănuşă“.

„Fotografii sunt de departe cei mai mulţi aplicanţi ai programului Start-Up Nation 2018 dintre cei pe care i-am consiliat. Serviciile de fotografie sunt un business în vogă acum. Anul acesta profilul antreprenorului aplicant la Start-Up Nation s-a schimbat faţă de 2017. În 2017 erau mai multe businessuri din domeniile IT şi industrii creative“, a spus la ZF Live Andreea Kohalmi, manager general la compania de consultanţă C Consulting. În cadrul companiei pe care a fondat-o, ea a creat o divizie supranumită Start-Up Projects, destinată exclusive proiectelor cu finanţare prin Start-Up Nation.