Investitorul irakian Tomah Kahled, care are magazinul şi hotelurile SIR din Bucureşti, face un complex cu 220 de apartamente la Timpuri Noi

Autor: Alina-Elena Vasiliu 21.01.2019

♦ Alexandru Puiu, consilier vânzări: Preţul de vânzare al tuturor unităţilor – 12 spaţii comerciale, 10 spaţii de birouri şi 223 de apartamente – depăşeşte 35 mil. euro.



Grupul Sir, care a dezvoltat în Bu­cureşti un complex comercial, patru ho­teluri şi cinci proiecte de locuinţe, inves­teşte acum în Roka Residence, cel mai amplu ansamblu rezidenţial al dezvol­ta­torului.

Complexul se află în apropierea staţiei de metrou Timpuri Noi, pe strada Nerva Traian, în imediata vecinătate a birourilor Timpuri Noi Square, ridicate de Vastint. Proiectul este estimat să fie gata până la sfârşitul acestui an.

Roka Residence este numele blo­cului de 12 etaje care va avea nu doar aparta­mente, ci şi spaţii comerciale şi de birouri. În total vor fi 223 de aparta­mente, dintre care 63 de garsoniere, 117 apar­ta­mente cu două ca­mere, 18 aparta­mente cu trei camere, 9 cu patru camere şi alte 16 tip penthouse. Aproape 3.000 de metri pătraţi vor fi ocupaţi cu spaţii comerciale şi de birouri, la parter şi la primul etaj al clădirii.