Regina Maria continuă achiziţiile şi pariază pe segmentul de laboratoare medicale şi centre de imagistică. Reţeaua Regina Maria preia cinci centre de radio-imagistică din judeţul Timiş, ajungând la 12 achiziţii de companii în ultimii doi ani

Autor: Georgiana Mihalache 29.01.2019
♦ Companiile preluate de al doilea jucător din piaţa privată de sănătate sunt de talie medie şi mică ♦ Regina Maria a început 2019 cu o nouă achiziţie, cumpărând o reţea de centre de radioimagistică din Timiş.
 


Regina Maria, al doilea jucător din piaţa serviciilor medicale private, continuă extinderea la nivel naţional prin achiziţia unor jucători de talie mică din piaţă. Preluările se fac în special în oraşe în care compania e deja prezentă, strategie anunţată de reprezentanţii operatorului.

În 2018, Regina Maria a făcut cinci tranzacţii, iar operatorul privat şi-a consolidat poziţia pe piaţă şi prin investiţii de tip greenfield. Compania nu doreşte să ofere date privind valoarea tranzacţiilor în momentul în care sunt anunţate, dar reprezentanţii Regina Maria au declarat că au un buget de cel puţin 17 milioane de euro anual pentru investiţii.