ZF Live. Răzvan Mitu, acţionar la Forte Gaz: Forte Gaz are în plan să ajungă anul acesta la 22 de staţii de alimentare cu GPL şi combustibil în mediul rural

Autor: Alexandra Cepăreanu 31.01.2019

Compania specializată în comerţul cu produse petroliere are în prezent 12 staţii de alimentare în diferite localităţi şi o reţea de 35 de staţii în incinta mai multor companii.



Forte Gaz, companie specializată în comerţul cu produse petroliere, are în plan deschiderea a 10 staţii de alimentare noi în 2019, dintre care 4 sunt în curs de autorizare şi aprobare pentru începerea construcţiilor, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Răzvan Mitu, acţionar al Forte Gaz.

„Pentru anul acesta am planificat construirea altor 10 staţii, avem 4 staţii în curs de autorizare şi aşteptăm ca până la finalul anului să obţinem şi restul de autorizaţii pentru a putea construi“, a spus Răzvan Mitu. El a adăugat că primirea de autorizări şi avize necesare pentru demararea construcţiei unei staţii de alimentare poate dura între 6 şi 8 luni pentru zonele cu PUZ (Plan Urbanistic Zonal) şi între un an şi un an jumătate pentru zonele fără PUZ.