TypingDNA ia de la investitori 1,5 milioane de dolari pentru o expansiune internaţională

Autor: Adrian Seceleanu 01.02.2019

Raul Popa, CEO: Ţinta noastră este să devenim furnizorul numărul unu de tehnologie biometrică de securitate bazată pe modul unic în care tastează o persoană.



TypingDNA, un start-up local care lucrează la dezvoltarea unor produse în domeniul securităţii digitale şi al inteligenţei artificiale, a luat o finanţare de 1,5 mil. dolari de la fondul local GapMinder şi de la investitori in­ternaţionali din SUA, Marea Britanie şi UE pentru a se extinde pe plan internaţional.

„La runda de finanţare au participat şi Gecad Ventures,  care a finanţat anterior compania, fondul Techstars NYC, investitori de tip angel cât şi fondatori ai start-up-urilor DataDog, WayUp şi UiPath. Compania intenţionează să-şi îmbunătăţească tehnologia şi să-şi extindă prezenţa în industria financiară şi a marilor companii“, spune com­pania. „Credem că TypingDNA este una dintre com­paniile care conduc în noul val de jucători care oferă soluţii bazate în primul rând pe inteligenţa artificială“, a declarat Cosmin Ochişor, partener GapMinder.