După finalizarea modernizării camerelor, Octavian Lazăr, şeful complexului hotelier Caro din nordul Capitalei: „Anul a început bine, suntem pe plus 50% în ianuarie faţă de anul anterior“

Autor: Mirabela Tiron 06.02.2019

Octavian Lazăr, acţionarul complexului hotelier Caro Hotels, de pe strada Barbu Văcărescu din zona de nord a Capitalei, spune că anul a debutat bine pe piaţa hotelieră, afacerile pe luna ianuarie au fost mai mari cu două cifre faţă de luna similară a anului trecut, când complexul avea camere închise pentru renovare.

„Avem o creştere cu 50% pe ianuarie anul aces­ta faţă de ianuarie anul trecut. Am finalizat re­no­varea celor 85 de ca­mere. Anul trecut aveam multe camere închise. Acum putem să lucrăm la un ADR (tarif mediu la cazare) mai mare. Aştep­tăm un grad de ocupare în creş­tere şi venituri mai mari în acest an“, a spus pen­tru ZF Octavian Lazăr, şeful com­ple­xului hotelier. O cameră dublă se re­zer­vă cu 523 de lei în februarie (13-14 fe­bruarie), potrivit datelor de pe site-ul in­ternaţional de rezervări booking.com, faţă de 408 lei cu cât se rezerva în octombrie anul trecut.