Liviu Drăgan: Start-up-ul Druid, care vinde aplicaţii de chatbot, a fost evaluat la 5 mil. euro printr-o nouă tranzacţie de finanţare

Autor: Florentina Niţu 07.02.2019

Druid, start-up-ul de inteligenţă artificială condus de Liviu Drăgan (foto) - unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori locali din IT, a atras o nouă finanţare de la două persoane fizice, care evaluează compania, la un an de la înfiinţare, la 5 mil. euro.  „Valoarea companiei s-a validat printr-o nouă tranzacţie, la 5 milioane de euro. 

Tranzacţia a fost perfectată chiar zilele trecute şi a vizat un pachet de până la 15% din acţiunile companiei. Într-un an compania a reuşit să ajungă la o valoare de 5 mil. euro”, a spus Liviu Drăgan în cadrul emisiunii de business ZF Live. El a precizat că investitorii sunt persoane fizice, fără a le dezvălui însă numele. 

„Tranzacţia a fost realizată sub forma unei majorări de capital. Dorinţa acţionarilor actuali a fost să luăm oameni care pot sprijini procesul de creştere şi de evoluţie. Sunt două persoane fizice. Eu mai deţin 25% din companie.”