RCS&RDS discută pe 11 martie pe cine aduce în CA în locul lui Ioan Bendei

Autor: Adrian Seceleanu 11.02.2019

Grupul de comunicaţii prin cablu va anunţa marţi că a depăşit pentru prima oară în 2018 pragul veniturilor anuale de 1 mld. euro, estimează analiştii de la BT Capital Partners.

 


Compania de cablu RCS&RDS, care domină piaţa locală de furnizare de servicii de televiziune şi internet fix cu o cotă de aproximativ 50% din numărul total de clienţi, va discuta pe cine va numi în Consiliul de administraţie în locul lui Ioan Bendei în cadrul unei adunări generale a acţionarilor care a fost convocată pentru data de 11 martie, conform unui document publicat de operator în Monitorul Oficial.

„Consiliul de Administraţie al RCS & RDS convoacă, la sediul social din Bucureşti, adunarea generală ordinară a acţionarilor la data de 11.03.2019, ora 11.00, cu următoarea ordine de zi: Constatarea rămânerii unui loc vacant în Consiliul de administraţie ca urmare a demisiei unui administrator. Revocarea şi/sau alegerea unor membri ai Consiliului de administraţie şi stabilirea duratei mandatului acestora“, conform sursei citate.