ZF Live. Alin Mihalache, DA Vinci Group Development: Nu văd o prăbuşire a pieţei imobiliare. Eu cred că această încetinire a vânzărilor de apartamente este trecătoare şi cred că deja a trecut. „Targetul nostru este să vindem aproximativ 10-12 apartamente pe lună.“

Autor: Alexandra Cepăreanu 12.02.2019

Alin Mihalache, coproprietar al dez­voltatorului imobiliar DA Vinci Group Development, susţine că în­ce­ti­nirea vânzărilor de imobile este tre­că­toare, fiind rezultatul unei supra­pu­neri între informaţiile „negative“ apă­rute în piaţă despre domeniul imo­bi­liar şi sfârşitul de an, când vânzările apar­ta­mentelor înregistrează o înce­tinire.

„Nu văd o prăbuşire. Cred că este doar o reaşezare a modului în care oa­menii gândesc despre acest produs. Vân­zările de apartamente au avut un recul, care a fost alimentat de momen­tul în care informaţiile negative s-au su­prapus cu sfârşitul de an, care este un moment în care se vinde mai puţin în domeniul imobiliarelor, şi cred că a avut o influenţă majoră în abordarea clien­tului. Eu cred că această stagnare este tre­cătoare şi cred că deja a trecut“, a spus el la ZF Live.