Lanţul World Class, cea mai mare reţea de centre de fitness, ţinteşte afaceri de 35 mil. euro în 2019

Autor: Mirabela Tiron 12.02.2019

„Mai este loc de dezvoltare pe piaţa locală, gradul de penetrare este mic, doar 4-5% din români fac sport într-o sală de fitness, faţă de 12% în vestul Europei.“



World Class România, cea mai mare reţea de centre de fitness din ţară, controlată de  fondul de investiţii polonez Resource Partners, a finalizat anul trecut cu afaceri de 27 de milioane de euro, iar pentru acest an ţinteşte afaceri de 33-35 de milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

„Vom continua dezvoltarea, în special prin creştere organică. Avem în plan deschideri în oraşele mari, în Timişoara, Iaşi şi Cluj, dar ne uităm şi la Braşov. În scurt timp vom deschide şi în Bucureşti în AFI Tech un Club. Dacă apar oportunităţi de noi achiziţii, le vom analiza”, a spus Dan Fărcăşanu, directorul de investiţii al Resource Partners, fondul de investiţii polonez care a preluat în 2014 reţeaua de fitness World Class România.  Anul trecut, compania a deschis un nou club World Class în centrul comercial Veranda, care se întinde pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi. Tot anul trecut compania a deschis pe 1.500 de metri pătraţi un club în Mall Vitan (World Class Bucureşti Mall ).