Antreprenori locali. Producătorul de acoperişuri Bilka din Braşov a ajuns la afaceri de 108 mil. euro. Horaţiu Ţepeş, acţionar şi CEO: Pentru 2019 ne-am propus o creştere de 20%

Autor: Alina-Elena Vasiliu 13.02.2019

Producătorul de învelitori metalice Bilka Steel din Braşov, deţinut de omul de afaceri Horaţiu Ţepeş, a angajat aproximativ o sută de oameni în ultimul an şi şi-a majorat afacerile cu 27% în 2018 faţă de anul anterior.

Businessul a ajuns la 501 milioane de lei (108 mil. euro), iar numărul de angajaţi a urcat la 500. Circa 10% din cifra de afaceri au venit din vânzările la export.

„Pentru 2019, ne-am propus o creştere a afacerilor de aproximativ 20%, estimarea bazându-se în principal pe extindere şi investiţii. Vom continua strategia noastră de creştere prin investiţii. Totuşi, anul acesta analizăm şi ne gândim şi la o posibilă achiziţie de companii din domenii conexe domeniului nostru de activitate“, spune Horaţiu Ţepeş, proprietarul Bilka Steel.

Compania are o fabrică de învelitori metalice în Braşov, pe care intenţionează să o extindă, motiv pentru care antreprenorul a cumpărat un teren lângă actuala unitate de producţie, în vederea expansiunii.