Gral Medical a deschis secţia de imagistică medicală din Spitalul OncoFort Piteşti, o investiţie de 5 mil. euro

Autor: Mirabela Tiron 13.02.2019

Operatorul Gral Medical, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa serviciilor medicale, a deschis secţia de imagistică medicală din Spitalul OncoFort Piteşti,o investiţie de 5 milioane de euro.

“Centrul a deschis secţia de imagistică medicală, oferind în primele două săptămâni  80 de investigaţii imagistice, cele mai accesate servicii au fost cele RMN-urile şi ecografiile pe endocrinologie”, potrivit oficialilor companiei. Echipamentul  cu rezonanţă magnetica 1.5 Tesla este cel mai performant echipament din judetul Argeş, potrivit reprezentanţilor, are în dotare 16 canale şi poate efectua imagistica întregului corp. Computerul tomograf este dotat cu 64 de slice-uri pentru a oferi imagini mult mai bune pe oncologie, neurologie şi aplicaţii vasculare.  

Grupul de servicii medicale private Gral, al cincilea cel mai mare jucător de pe piaţă, controlat de antreprenorul român Robert Şerban, a finalizat anul trecut cu afaceri de 146 milioane de lei (31,4 milioane de euro), în creştere cu 19% în lei faţă de anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

Pentru anul 2019 compania şi-a bugetat pe grup venituri mai  mari cu 20%, ţinta fiind să atingă afaceri de 175 de milioane de lei, au transmis oficialii companiei.