ZF Live. Simona Crăciun: Tort de Bezea: După deschiderea cofetăriei, sperăm să ajungem la afaceri de 360.000 euro. „Clienţii se îndreaptă spre cofetăriile nişate, care fac bine un singur produs – torturi de bezea, eclere, clătite, îngheţată.“

Autor: Alexandra Cepăreanu 14.02.2019

Pe piaţa locală are loc o trecere de la cofetăriile clasice care pun la dispoziţia clienţilor o categorie largă de sortimente de prăjituri şi torturi spre cofetăriile nişate, care ştiu să facă foarte bine un singur produs, a spus în cadrul emisiunii de bu­siness ZF Live Simona Crăciun, fondatoarea Tort de Bezea.



Pe piaţa locală are loc o trecere de la cofetăriile clasice care pun la dispoziţia clienţilor o categorie largă de sortimente de prăjituri şi torturi spre cofetăriile nişate, care ştiu să facă foarte bine un singur produs, a spus în cadrul emisiunii de bu­siness ZF Live Simona Crăciun, fondatoarea Tort de Bezea.

„Cred că clienţii se îndreaptă către companii mici care pot oferi un produs de calitate. Au apărut foarte multe businessuri de nişă în acest domeniu, sunt cofetării care fac doar eclere, unele fac doar clătite, dar acest lucru este benefic pentru că sunt reperate uşor de către clienţi, ceea ce este foarte important”, a spus Simona Crăciun.