Florentina Drăgan devine preşedinte al Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) în locul lui Silviu - Cristian Popa

Autor: Dragoş Dinu 14.02.2019

Florentina Drăgan va fi timp de trei ani, din data de 25 februarie 2019, noul preşedinte al Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), în locul lui Silviu - Cristian Popa, al cărui mandat de preşedinte a expirat.

Florentina Drăgan a fost aleasă Preşedinte al CNSC cu votul majoritar al consilierilor de soluţionare a contestaţiilor în domeniul achiziţiilor publice din cadrul Consiliului, în conformitate cu art. 38 din Legea nr. 101/2016 privind remediile şi căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziţie publică, a contractelor sectoriale şi a contractelor de concesiune de lucrări şi concesiune de servicii, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, modificată şi completată, se arată într-un comunicat de presă al CNSC.

Florentina Drăgan, 42 de ani, este în prezent preşedinte al completului 1 din cadrul Consiliului. Ea are o experienţă de peste 10 ani în domeniul achiziţiilor publice, este doctor în drept şi cadru didactic universitar.