ZF Live. Bogdan Badea, CEO al eJobs: Platforma de recrutare eJobs a crescut cu 20% în 2018, la 9,6 milioane euro

Autor: Alexandra Cepăreanu 20.02.2019

În 2019 reprezentanţii eJobs vor să deschidă o Academie de IT cu ajutorul unei companii din Polonia care formează între 1.500 şi 2.000 de programatori pe an. 



Platforma de recrutare online eJobs a încheiat anul 2018 cu afaceri de 9,6 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de 2017, şi o marjă de profit de 50%.

„Ţinta pentru acest an este o creştere de 30% a cifrei de afaceri, care nu vine doar din principala linie de business, care rămâne postarea de anunţuri, ci va fi generată de celelalte linii de business pe care le-am lansat anul trecut“, a spus Bogdan Badea, CEO al eJobs. 

Anul acesta reprezentanţii eJobs vor să deschidă o Academie de IT cu ajutorul unei companii din Polonia care formează între 1.500 şi 2.000 de programatori pe an. 

„Una dintre direcţiile pentru anul acesta este să ne deschidem o academie de IT şi să organizăm cursuri de programare. Profesori vor fi oameni care în acest moment sunt programatori seniori. Valoarea noastră adăugată în acest proiect ar fi faptul că putem să vorbim cu companiile astfel încât să plasăm candidaţii direct pe anumite poziţii după ce termină cursurile, deci încercăm să unim cererea cu oferta şi vrem să creştem oferta, pentru a nu mai exista un deficit atât de mare de forţă de muncă.“