O remaniere rapidă. Producătorul Ursus a recrutat manageri din Slovacia, Cehia şi Belgia pentru a conduce departamentele de resurse umane, marketing şi tehnic

Autor: Mădălina Dediu Panaete 21.02.2019

Ursus Breweries, liderul pieţei de bere, i-a numit pe Zuzana Balejová în funcţia de vicepreşedinte resurse umane, pe Marek Dvo?ák ca vicepreşedinte marketing şi pe Guy Van Geel în poziţia de vicepreşedinte tehnic.  În plus, de la începutul anului, compania are în premieră un pre­şedinte român, nu­mindu-l la conducere pe Dra­goş Constan­tinescu.

„Numirea lui Dragoş Constan­tinescu confirmă că piaţa berii din România şi pozi­ţio­narea Ursus Breweries ca li­der în industria berii reprezintă o oportunitate şi pentru dezvol­tarea profesio­nală a oamenilor care aleg să vină în România. Nu mai este ca acum 10-15 ani, când ne bazam foarte mult pe expaţi, ci este un echilibru astfel încât experienţa componentei locale din board şi echipele de leadership se îmbină foarte frumos cu experienţa oamenilor care vin din afară“, a spus în cadrul emisiunii ZF Live Robert Uzună, vicepreşedinte corporate affairs în cadrul companiei.