Cristiana Fernbach, fost partener în cadrul casei de avocatură Stratulat Albulescu, a înfiinţat o firmă de avocatură dedicată integral noilor tehnologii

Autor: Roxana Rosu 28.02.2019

Cristiana Fernbach, fost partener în cadrul casei de avocatură Stratulat Albulescu, a înfiinţat prima firmă de avocatură dedicată integral noilor tehnologii, inclusiv protecţiei datelor, aspectelor de proprietate intelectuală şi canalelor media digitale. 

Anterior, Cristiana Fernbach a coordonat timp de 2 ani Practica de IP & Technology din cadrul unei importante firme internaţionale de avocatură. În perioada mai recentă, a fost Partener şi Co-Head al practicii TMT din cadrul unei firme româneşti de profil.

„Am avut şansa să profesez într-una dintre cele mai dinamice şi performante pieţe de avocatură din Europa. Experienţa internaţională a însemnat integrarea unor principii clare de lucru, începând cu precizia şi eficienţa actului juridic, bazat pe o specializare 100%, asumată în mod real şi continuu”, spune Cristiana Fernbach. „Proiectele din ultimii ani m-au apropiat foarte mult de o industrie care, în multe privinţe, pare că se poziţionează la antipodul avocaturii de business. În timp, am descoperit însă multe puncte comune, iar tehnologia – prin toate aspectele sale juridice - a devenit parte integrantă din identitatea mea de avocat”.