UniCredit Bank oferă o dobândă de 2,7% pe an pentru depozitele noi în lei la şase luni, dacă acestea sunt constituite prin canale digitale

Autor: Roxana Rosu 06.03.2019

UniCredit Bank a lansat o campanie pentru atragerea de noi clienţi pe zona de depozite, oferind o dobândă de 2,7% pe an la economiile în lei constituite prin canale digitale, cu o perioadă de şase luni.

Oferta este valabilă în perioada  1 martie 2019 – 30 august 2019, fără o sumă minimă necesară exclusiv, la orice depozit făcut prin intermediul aplicaţiilor Online Banking sau Mobile Banking.

Dobânda de 2,7% pe an se acordă pentru depozitele constituite prima dată în perioada campaniei, în limita unei valori cumulate de 1.000.000 lei per client, ulterior prelungirii la scadenţă dobânda aplicată fiind cea în vigoare la data prelungirii.

“Prin această nouă campanie vrem să încurajăm populaţia să economisească, oferind o dobândă competitivă pe piaţa bancară, fără a impune un nivel minim al resurselor mobilizate. Vrem, totodată, să le oferim clienţilor care aleg să adopte mijloacele moderne de interacţiune cu banca, utilizând gratuit aplicaţiile Online şi Mobile Banking de la UniCredit Bank, un nou extra-beneficiu”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.