Globalworth deschide două noi şantiere pe Barbu Văcărescu, în Capitală

Autor: Bogdan Alecu 07.03.2019

Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România,  va demara în perioada imediat următoare construcţia a două noi clădiri de birouri în zona Barbu Văcărescu, aproape de şoseaua Pipera.

Primul proiect va fi clă­direa de bi­ro­uri Global­worth Square, între clă­di­rile Globalworth Plaza şi com­ple­xul Green Court. Proiec­tul, cu o su­pra­fa­ţă to­tală închiriabilă de aproximativ 28.000 mp, va include 14 etaje de spaţii de birouri, 3 ni­veluri subterane de­di­cate parcării, iar parterul va fi des­tinat fa­cilităţilor, precum un restaurant şi diferite opţiuni de retail.

„Odată cu începerea con­strucţiei noii clădiri, sun­tem cu un pas mai aproa­pe de concre­ti­za­rea unuia dintre cele mai ample şi am­biţioase proiecte ale companiei: de a crea cel mai mare busi­ness hub din nordul Capitalei. Glo­balworth Square va fi conectată cu com­plexul Green Court şi cu Global­worth Plaza. Ne do­rim ca Globalworth Square să de­vină cea mai tehnologizată clădire din Bucureşti, un spaţiu care să în­cu­rajeze inovaţia şi creativitatea ge­ne­raţiei care va schimba lu­mea de mâi­ne. Importantă pen­tru noi este şi inte­gra­rea celor mai noi tehnologii în ma­te­rie de energie regene­ra­bi­lă, şi vom im­ple­menta aici, printre altele, sisteme de energie geotermală şi foto­voltaică“, a de­clarat Dimitris Pergamalis, Head of Con­struction & Develop­ment la Globalworth.

Cel de-al doilea proiect care va de­mara în perioada următoare va fi con­struc­ţia celei de-a patra clădiri din ansamblul de birouri Green Court de pe strada Gara Herăstrău.