Grupul lituanian Apex Alliance caută 200 de oameni pentru trei hoteluri noi în Bucureşti

Autor: Mirabela Tiron 07.03.2019

Grupul Apex Alliance din Lituania, controlat de mai mulţi antreprenori lituanieni printre care şi Nerijus Numavicius, considerat a fi cel mai bogat om din statul baltic, caută 200-220 de oameni pentru trei hoteluri aflate în construcţie şi care vor fi livrate la jumătatea acestui an în Bucureşti.

Grupul deţine şi hotelul Hilton Garden Inn de lângă Banca Naţională, unitate despre care ZF a scris că s-ar afla la vânzare.

„Am început recrutările pentru top management şi second management pentru cele trei hoteluri, Hilton Garden Inn de la aeroport, Moxy by Marriott din Centrul Vechi şi Courtyard by Marriott din zona Floreasca. În total căutăm 200-220 de oameni pentru aceste unităţi, încă lucrăm la organigramă. Nu avem nicio întârziere la lucrările de construcţie şi hotelurile vor fi livrate începând cu luna iunie“, a spus pentru ZF Igor Onuţa, coordo­natorul operaţiunilor şi reprezentantul legal al Apex Alliance în România.

Grupul lituanian va deveni unul din cei mai mari jucători de pe piaţa hotelieră după deschiderea unităţilor aflate în construcţie.