Un start-up pe zi. Familia Bejenariu din Zalău a pus bazele Cofetăriei Happy în noiembrie 2017 şi a vândut dulciuri de 700.000 de lei în primul an de activitate

Autor: Florentina Niţu 08.03.2019

Adriana şi Titel Bejenariu au pus bazele brandului Cofetaria Happy - Macarons cupcakes în noiembrie 2017, din plăcerea soţiei de a face prăjituri şi dorin­ţa de a încerca să facă ceva în România, după ce se gândiseră să se mu­te în Germania. În primul an de activitate compania a vândut dulciuri de 700.000 de lei.

„Eu am plecat în Germania în ianuarie 2017, apoi am hotărât să ne mutăm acolo. Am stat şase luni, până în august, când Adriana mi-a zis că vrea să îşi deschidă un laborator şi o cofetărie în oraşul Zalău, pentru că îi place foarte mult să facă prăjituri şi îşi doreşte să vedem ce putem face în România, că şi aici vor merge bine lucrurile, nu numai în Germania. Am găsit un spaţiu potrivit în centrul oraşului, unde avem în prezent cofetăria şi laboratorul, şi am in­vestit peste 110.000 de euro în mobilier şi echipamentele necesare“, spune Titel Bejenariu, cofondator al brandului Cofetă­ria Happy - Macarons cupcakes.