Surpriză: Un primar PSD se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi

Autor: Laura Petrescu 08.03.2019

Primarul PSD al comunei Săvineşti din judeţul Neamţ, Daniel Horciu, anunţă că se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi, la provocarea omului de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova.

Daniel Horciu a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că în 15 martie la 15.00 îşi va întrerupe, timp de 15 minute, activitatea şi îi va ruga şi pe colegii săi să facă acelaşi lucru.

În plus, edilul anunţă că va porni şi alarmele în comună.

„De ce nu? M-a determinat faptul că mă duc la schi în Austria. Fac 11 ore în România şi apoi din Ungaria până unde mă duc fac şase ore şi jumătate, fiind vorba despre aceeaşi distanţă cu aproximaţie. Sunt nemulţumit că nu sunt autostrăzi. Pe cine nu nemulţumeşte?”, a declarat Horciu corespondentului MEDIAFAX.

Primarul Daniel Horciu a spus că pe data de 15 martie, la ora 15.00, la Primăria Săvineşti nu se va lucra timp de 15 minute.

„Întrerup activitatea. O să-i rog şi pe colegii mei. Şi o să dau drumul şi la alarme în comună. Oricum ele trebuie verificate”, a spus primarul.

Daniel Horciu este în PSD de 11 ani şi tot de atunci este primar al comunei Săvineşti.

Afaceristul Ştefan Mandachi, din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, i-a provocat pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Mai mulţi oameni de afaceri s-au alăturat deja demersului.