Brandul care vinde o pereche de blugi la 10 secunde ajunge în România. Unde se află primul magazin

Autor: Ioana Matei 09.03.2019

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din România se deschide pe 15 martie 2019, în Bucureşti Mall, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Brandurile, de origine britanică, vor beneficia de un spaţiu de 1.000 de metri pătraţi, fiind de o dimensiune apropiată cu cel al magazinului principal al brandului, aflat pe Oxford Street, în Londra, după cum reiese din informaţiile trimise de reprezentanţii companiei. Reprezentanţii companiei spun că brandul vinde la nivel global o pereche de jeans la fiecare 10 secunde.

Deţinătorul francizei pe piaţa locală este Voici La Mode Group  şi cel care se va ocupa de extinderea brandului britanic în România. CEO-ul grupului în România este Artemis Antoniadou.

Topshop oferă gratuit serviciul premium de Personal Shopping şi Styling doar într-o selecţie de magazine din cele 604, parteneri digitali şi francize prezente în peste 35 de ţări. Magazinul principal al brandului, din Oxford Street, Londra are peste 1.000 de metri pătraţi şi primeşte în jur de 400.000 de vizitatori săptămânal. Topshop.com atrage în medie 4,5 milioane de vizitatori săptămânali, fie că sunt pe mobil, tabletă sau desktop şi livrează în peste 100 de ţări folosind o platformă tranzacţională dedicată în 9 dintre ele.

Citiţi continuarea AICI