Akash Ambani, fiul celui mai bogat om din Asia, s-a căsătorit în capitala financiară a Indiei în acest weekend

Autor: Alexandru Nanu 10.03.2019

Akash Ambani, fiul lui Mukesh Ambani, s-a căsătorit în acest weekend cu Shloka Mehta, fiica lui Russell şi a lui Mona Mehta, în cadrul unei ceremonii care a avut loc sâmbătă în capitala financiară a Indiei, potrivit Press Trust din India.

Îm 2018, Mukesh Ambani l-a depăşit pe fondatorul grupului Alibaba drept cel mai bogat om din Asia, încât compania sa, Reliance Industries, este un conglomerat cu afaceri de 66 de miliarde de dolari din sectorul petrochimic, energetic, textile, resurse naturale, retail şi telecomunicaţii, potrivit Bloomberg.

Preşedintele conglomeratului indian, Ambani avea o avere estimată la 44,3 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires, în timp ce averea lui Jack Ma este estimată la 44 miliarde de dolari.

Mukesh Dhirubhai Ambani este un om de afaceri indian şi preşedintele Reliance Industries, cea mai mare companie privată din India.

Celebrităţi, politicieni şi vedete sportive au sosit în Mumbai pentru a sărbători nunta fiului celui mai bogat om din Asia.

CEO Google LLC - Sundar Pichai, actorii Aamir Khan şi Shah Rukh Khan şi legendarul  jucător de cricket Sachin Tendulkar se numără printre numele mari care au particiat la nunta fiului lui Mukesh Dhirubhai Ambani .

Ministrul saudit al petrolului, Khalid al-Falih, face cea de-a doua vizită în India în mai puţin de trei săptămâni pentru a participa la nuntă.

Mukesh Ambani este cel mai bogat om din Asia, cu o valoare netă de aproximativ 50 miliarde USD, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires.

Pe lista oaspeţilor pentru festivităţile de dinaintea nunţii s-au numărat Hillary Clinton şi Henry Kravis Beyonce, potrivit unei surse care a dorit să rămână anonime.