CEC Bank oferă dobânzi mai mari pentru depozitele constituite prin intermediul internet banking, mobile banking şi phone banking: Dorim să impulsionăm migrarea clienţilor către mediul digital

Autor: Roxana Rosu 17.03.2019

CEC Bank acordă un bonus de dobândă de 0,10 pp la depozitele în lei pentru persoane fizice şi juridice, cu rata fixă a dobânzii, constituite prin intermediul Internet Banking, Mobile Banking şi Phone Banking.

"Prin acest demers ne dorim să impulsionăm migrarea clienţilor către mediul digital, un mediu care asigură o experienţă imbunatatita, în condiţii de siguranţă şi rapiditate a operaţiunilor bancare la distanţă, graţie celor mai noi şi moderne tehnologii implementate de bancă", a declarat  Laurenţiu Mitrache, director general - preşedinte al Comitetului de Direcţie al CEC Bank.

Astfel, depozitele la termen cu rată fixă a dobânzii, în lei, pentru persoane fizice, au dobânzi de până la 4,10%, constituite la termen pe 36 luni şi de până  la 2,10% în cazul persoanelor juridice, constituite la termen pe 12 luni. Sumele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

CEC Bank, instituţie controlată de stat prin intermediul Ministerului Finanţelor, se plasa în 2017 pe locul 7 în topul celor mai mari bănci de pe piaţa locală cu active de 31,7 mld. lei şi o cotă de piaţă de 7,4%.