Matei Poleanu şi Mihai Stoicescu au investit 10.000 euro într-o platformă cu dulciuri, pe care au adunat 20 de producători, iar până la sfârşitul anului 2019 vor să tripleze numărul lor

Autor: Florentina Niţu 17.03.2019

Matei Poleanu şi Mihai Stoicescu au pus la bătaie 10.000 de euro din propriile fonduri pentru a face o platformă dedicată producătorilor şi laboratoarelor de dulciuri din Ro­mâ­nia. Astfel, ei au creat un spaţiu de des­fa­cere al pro­du­selor online, fie­care pro­du­că­tor/ laborator având pagina sa per­sonalizată pe plat­formă. De ase­menea, pentru a facilita drumul pro­duselor de la furnizor la client, ei se ocupă de livrarea dulciurilor.

„Ideea Livrăm Dulce a pornit de la trei probleme existente pe piaţă în momentul de faţă: lipsa unei platforme dedicate producătorilor şi labora­toarelor de dulciuri, lipsa promovării acestora în mediul online şi distribuţia greoaie, mai multe laboratoare nereu­şind să-şi asigure în totalitate livrarea către consumatorul final“, povestesc fondatorii businessului Livrăm Dulce.