Luminiţa Maroş face 400.000 lei pe an cu o cofetărie în Focşani. „Săptămânal producem 100 de kilograme de tort şi 100 de kilograme de prăjituri.“

Autor: Florentina Niţu 17.03.2019

Luminiţa Maroş (32 de ani) a clădit afacerea Cofetăria Marisa în 2015, printr-o investiţie de 40.000 de euro, care s-a concre­tizat prin reno­varea spaţiului în care deţine labo­ratorul şi achiziţio­narea utilajelor necesare, având expe­rienţă în domeniul construcţiilor, prin prisma businessului pe care-l coordo­nează alături de soţul său.

Anul trecut cofetăria a ajuns la venituri de peste 400.000 de lei.

„La botezul fetiţei mele eram în căutare de torturi şi cel mai potrivit tort pentru botez l-am găsit la o doamnă de la Bucureşti renumită la acea vreme. Atunci am zis că vreau şi eu să fac. Imediat după botez m-am apucat de cursuri, am început să citesc tot mai mult, iar după şapte luni am deschis cofetăria. Aveam experienţă în dome­niul construcţiilor, datorită afacerii pe care o am alături de soţul meu, dar primii doi ani au fost grei, pentru că industria alimentară e diferită“, spune Luminiţa Maroş, fondatoarea brandului Cofetăria Marisa.