BREAKING: Iohannis nu a riscat în războiul cu PSD: A promulgat imediat Legea bugetului, după a doua retrimitere, Guvernul trebuie să aducă acum o creştere economică de 5,5%

Autor: Alexandru Costea 15.03.2019

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019, anterior atacând PSD pentru că nu a făcut vreo modificare la legea transmisă pentru reexaminare.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 15 martie a.c., decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019 (PL-x 26/09.02.2019)", se arată pe site-ul preşedinţiei.

Anunţul a fost postat la scurt timp după declaraţia publică a preşedintelui Klaus Iohannis în care acesta a criticat PSD pentru că nu a modificat legea bugetului în Parlament.

"PSD a picat şi ultimul test al responsabilităţii. Legea bugetului de stat pe care am retrimis-o Parlamentului pentru corectarea gravelor erori de conţinut a ajuns la promulgare neschimbată. O singură zi, atât a alocat PSD în Parlament pentru reexaminarea unui proiect atât de important pentru ţară. Este de-a dreptul rea voinţă refuzul PSD de a repara un buget care va genera efecte negative în economie resimţite de cetăţeni. Mi-aş fi dorit să promulg un buget bun pentru România şi români. Nu a fost să fie. Dintr-o logică exclusiv politicianistă PSD nu a ţinut cont de nimic şi a mers mai departe cu bugetul ruşinii naţionale", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.