Halep devine dezvoltator imobiliar. Cel mai nou business al Simonei: Construieşte încă un imobil în Mamaia

Autor: Mihaela Măncilă 16.03.2019

Simona Halep îşi asigură viitorul şi după retragerea sa din tenis, de unde a strâns deja zeci de milioane de euro. Fostul lider mondial din circuitul feminin a prins gustul afacerilor, iar recent a direcţionat bani spre imobiliare, domeniu în care investeşte deja de câţiva ani.

Constănţeanca a început prin a cumpăra un hotel în Poiana Braşov, pe care l-a achiziţionat în schimbul a 2 milioane de euro, iar ulterior clădirea a fost subînchiriată.

Investiţiile sale în imobiliare au continuat şi, după ce anul trecut a dat în folosinţă un imobil ridicat în zona de nord a staţiunii Mamaia, acum a trecut la ridicarea unui nou imobil.

”Primul imobil s-a vândut imediat. Astfel de apartamente sunt foarte căutate, pentru că toată lumea vrea o casă de vacanţă la malul mării! Simona s-a orientat foarte bine către această zonă de afaceri", a precizat pentru telekomsport.ro un apropiat al familiei Halep. Sursa citată susţine că fratele tenismenei e responsabil cu noul proiect.

Tenismena are şi o afacere cu genţi de sport, care au legătură cu Roland Garros, turneul la care a câştigat primul titlu de Grand Slam, în 2018. Modelul genţilor poartă numele turneului francez şi este inscripţionat cu brandul SH.