Lanţul de librării Diverta speră la venituri de 1,5 -2 mil. euro cu primul concept store al reţelei, deschis pe strada Lipscani din centrul vechi al Capitalei

Autor: Alexandra Cepăreanu 18.03.2019

♦ Investiţia în noua librărie se ridică la 300.000 de euro, iar 30 de angajaţi lucrează în noua unitate ♦ Reţeaua Diverta a încheiat anul 2018 cu afaceri de 13 mil. euro şi estimează o creştere de 20% a cifrei de afaceri la final de 2019.



Reţeaua Diverta, controlată de antreprenorul Octavian Radu, a investit 300.000 de euro în primul concept store al brandului situat în centrul vechi al Capitalei. Diverta Lipscani oferă pe lângă zonele consacrate - carte, papetărie, cadouri, jocuri şi jucării – şi spaţii de relaxare şi de lectură, dar şi o zonă dedicată turiştilor, cu suveniruri cu specific românesc.

 „Diverta Lipscani este un concept store care pe lângă gama completă de produse şi servicii este o destinaţie de cadouri şi un loc în care îţi poţi petrece timpul liber, fie că preferi să citeşti, să bei o cafea, să urmăreşti un spectacol de teatru sau să experimentezi rea­litatea virtuală“, a spus Amalia Buliga, CEO al Diverta, în cadrul evenimentului de deschidere a noului magazin Diverta Lipscani.