ZF Live. Valentin Preda, Romanian Business Exchange, avertizează: De la jumătatea lui 2018 vedem din ce în ce mai mulţi antreprenori români care vor să îşi vândă businessul. Vin ei spre noi, nici măcar nu trebuie să-i căutăm. Expresia lor este "Ne-am săturat, vrem să plecăm!"

Autor: Alex Ciutacu 20.03.2019

Din ce în ce mai mulţi antreprenori români îşi scot businessurile la vânzare din motive care ţin de situaţia afacerii sau doar de lipsa unui urmaş, iar guvernanţii ar trebui să ia în serios această problematică, apreciază Valentin Preda, preşedintele Bursei Române de Afaceri la ZF Live.

„Vedem că de la jumătatea anului trecut sunt mulţi antreprenori români care îşi vând businessul. Vin ei spre noi, nici măcar nu trebuie să îi căutăm. Oamenii nu vând mereu afacerile pentru că sunt problematice, există şi altfel de situaţii. Expresia lor generală este «ne-am săturat, vrem să plecăm». Nu vreau să lansez un mesaj negativ, dar cred că guvernanţii ar trebui să se gândească la acest pericol“, apreciază Valentin Preda, preşedintele Bursei Române de Afaceri la ZF Live.