Agenţiile imobiliare: Vedem o stabilitate în piaţă, nu ne este frică de o criză în viitorul apropiat: „În vremuri de criză, unii plâng, alţii vând batiste”

Autor: Răzvan Botea 21.03.2019

Mai mulţi reprezentanţi ai agenţiilor imobiliare din România au spus că în acest moment se vede o stabilitate în piaţa imobiliară, cu uşoară creştere, şi că nu prevăd o criză în viitorul apropiat, ci maxim o corecţie, au spus aceştia în cadrul unui eveniment organizat de imobiliare.ro.

„Personal văd o stabilitate în piaţa imobiliară. Dacă am plus 3% sau plus 1,5%, înseamnă o creştere. Este suficient loc să facem treabă în continuare. Piaţa devine tot mai profesională”, a spus Daniel Tudor, The Concept, în cadrule evenimentului.

Reprezentanţii agenţiilor imobiliare mai spun că o criză este o oportunitate şi că „în vremuri de criză, unii plâng şi alţii vând batiste”.

„Nu trebuie să ne fie frică de criză, atunci se fac banii cei mai mulţi şi atunci rămân cei mai buni. În anul 2018 avem o creştere de 6,7% a preţului de vânzare. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 2016-2017”, a spus Răzvan Caliţă, Coldwell Banker Alpin, în cadrul evenimentului.

Imobiliare.ro este cea mai mare platformă online de închirieri şi vânzări de imobiliare din România.