ZF organizează astăzi ZF HR Trends, ediţia a XIII-a: Care este profilul noului angajat căutat în România?

Autor: Adelina Mihai 25.03.2019

Peste 20 de speakeri – directori generali, directori de resurse umane şi experţi în resurse umane – vor discuta astăzi, în cadrul ZF HR Trends, despre noile tendinţe de pe piaţa muncii şi despre profilul noului angajat căutat de companii.

Printre speakerii celei de-a 13-a ediţii a ZF HR Trends, conferinţă or­ga­nizată astăzi în Bucureşti, se află Carmen Dumitrache, director exe­cu­tiv de resurse umane în cadrul opera­to­ru­lui Telekom România, Andra Anto­nescu, chief human resource officer în cadrul companiei IT Cegeka, George Didoiu, director în cadrul firmei de con­sultanţă imobiliară Colliers Inter­na­tional, Florin Godean, country ma­na­ger al firmei de re­crutare Adecco, Ioana Dumitru, avo­cat în cadrul casei de avocatură Popovici Niţu Stoica & Aso­ciaţii, Adrian Daniel Cernat, CEO al soluţiei software de Recruitment Marketing Automation SmartDreamers, Aurelian Chitez, director de vânzari al Romanian Software, sau Simona Podgoreanu, profesor asociat al şcolii de afaceri ASEBUSS.

Invitaţii ZF HR Trends vor vorbi despre ce eforturi fac companiile de pe plan local pentru a-şi adapta politicile la nevoile de pe piaţa muncii şi la cerinţele noii generaţii de angajaţi, dar şi despre miturile asociate tinerilor care se angajează pentru prima dată.

Printre temele abordate de invi­taţii ZF HR Trends se mai află aspecte legate de cel mai frecvent utilizaţi indicatori de către directorii de resurse umane sau de cum se măsoară efi­cienţa unei strategii de employer bran­ding, precum şi despre roboţii care sunt folosiţi în departa­mentele de HR pentru eficientizarea activităţii companiilor.

Peste 200 de directori de resurse umane, directori generali, recruiteri şi consultanţi vor participa luni, 25 martie 2019, la cea de-a 13-a ediţie a conferinţei ZF HR Trends, organizată pe tema „Noua lume a resurselor uma?ne. Cum arată «noul» angajat şi relaţiile de muncă“.

adelina.mihai@zf.ro

 

În a doua parte a conferinţei ZF HR Trends 2019, organizată astăzi la Bucureşti, vor fi două workshopuri care se vor desfăşura în paralel, la care vor participa directori executivi şi directori de resurse umane din companiile locale. Agenda completă a evenimentului este disponibilă pe www.evenimente.zf.ro

 

Cele mai noi tendinţe de pe piaţa muncii vor fi dezbătute astăzi în cadrul ZF HR Trends