Companiile din grupul APS, controlat de Cătălin Chiş, au avut afaceri totale de 12 mil. euro în 2018, plus 20%

Autor: Ioana Nita 25.03.2019

Antreprenorul clujean are un buget total de investiţii de 2 mil. euro în 2019 care este alocat pentru intrarea în acţionariatul altor companii locale din industria IT&C şi pentru achiziţia unei firme de recrutare.



Grupul de firme APS (Active Power Solutions), controlat de antreprenorul Cătălin Chiş din Cluj-Napoca, a înregistrat anul trecut un avans de 20% al afacerilor, veniturile consolidate ajungând astfel la 12 milioane de euro. Cea mai mare creştere a avut-o Active Power Solutions - distribuitor de servicii telecom B2B şi integrator de soluţii IT&C, care şi-a majorat veniturile cu 35% în 2018 comparativ cu 2017, până la 5,3 milioane euro, iar cea mai mare contribuţie la business consolidat a avut-o agenţia Graffiti PR, cu afaceri de 5,5 milioane de euro.

„Anul trecut am depăşit pentru prima dată pragul de 10 mil. euro cifră de afaceri consolidată pentru tot gru­pul. Semni­ficativ au crescut veniturile Active Power Solutions, unde creşterea s-a dublat faţă de 2017“, a declarat Cătălin Chiş, care con­trolează grupul de firme APS, format din Active Power Solutions (distribuţie servicii telecom şi integrator IT&C), Life is Hard (dez­voltator software), Graffiti PR (agenţie de PR), Noah Watches (producător de ceasuri de lemn) şi Doxtar (platformă online pentru consultaţii medicale).