UiPath a investit jumătate de milion de euro într-un laborator în Bucureşti care permite clienţilor testarea soluţiilor RPA

Autor: Alexandra Cepăreanu 26.03.2019

Primul unicorn din IT din România a investit 500.000 de euro într-un laborator echipat cu cazuri de studiu preinstalate care folosesc tehnologii emergente, unde clienţii şi partenerii UiPath îşi pot aduce propriile date şi pot testa cazuri de utilizare a inteligenţei artificiale preconfigurate. Astfel, aceştia pot explora automatizarea şi integrarea tehnologiei inteligenţei artificiale, au spus reprezentanţii UiPath în cadrul unei conferinţe de prezentare a laboratorului Immesion Lab.

„Companiile sunt dornice să exploreze tehnologia IA şi tehnologiile conexe, însă mulţi găsesc că este dificil să-şi imagineze trecerea de la automatizarea sarcinilor şi a proceselor către destinaţia finală, şi anume digitalizarea la nivel de companie. Laboratorul nostru simulează experienţa a ceea ce se găseşte dincolo de automatizare. Acesta va permite clienţilor şi partenerilor noştri să ia decizii în cunoştinţă de cauză, pentru a-şi duce strategia de afaceri la nivelul următor,” a spus Boris Krumrey - Chief Robotics Officer la UiPath.