După ce a suferit un infarct, fostul premier Mihai Tudose anunţă că se simte mai bine: Am suferit un mic incident, dar totul a trecut cu bine

Autori: Firuta Flutur , Mediafax 26.03.2019

Fostul premier Mihai Tudose a postat, marţi seară, un mesaj pe Facebook, după internarea în spital, precizând că a suferit un mic incident, dar că totul a trecut cu bine şi că în două zile revine "înapoi la treabă". 

"Sunt bine! 😊 Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului şi promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulţumesc întregii echipe medicale şi tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulţime de lucruri bune de făcut!", a scris, pe Facebook, Mihai Tudose.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi seară că fostul premier Mihai Tudose este ”în acest moment stabil”, după ce i-au fost montat două stenturi în urma infarctului extins suferit în cursul zilei.

”Din fericire, în acest moment Mihai Tudose este stabil. A fost supus unei proceduri intervenţionale specifice, adică i s-au montat două stenturi, el suferind un infarct extins. Da, pot să spun că viaţa lui a fost pusă în periocol, pentru că orice pacient cu infarct are viaţa pusă în pericol”, a declarat la Antena 3 Sorina Pintea.

Ministrul a mai spus că fostul premier este în salon şi va rămâne în spital sub supravegherea medicilor.