Marco Stefanini: Jumătate din veniturile noastre din EMEA sunt generate de centrul din România. Anul acesta vom deschide un birou şi în Ucraina, care va fi coordonat de la Bucureşti

Autor: Ioana Nita 27.03.2019

Stefanini România, cel mai mare centru din Europa al companiei braziliene, a avut anul trecut afaceri de 47,5 mil. euro, în creştere cu 22%.



Compania braziliană Stefanini, specializată în furnizarea de ser­vicii şi soluţii IT în regim out­sour­cing, şi-a majorat anul trecut afacerile locale cu 22,4%, la 47,5 mil. euro, centrul din România fiind cel mai mare din Europa. Astfel, subsidiara locală a generat aproape jumătate - 44% din afacerile companiei la nivelul regiunii EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), care s-au situat la 106,7 milioane de euro, în creştere cu 5% faţă de 2017.

„Jumătate din veniturile noastre obţinute în regiunea EMEA sunt generate de centrul din România care este cel mai mare centru Ste­fanini din Europa. Anul trecut Stefanini Ro­mânia a atras 25 de noi clienţi, în total deservind peste 100 de companii la nivel global”, a declarat Marco Stefanini, fon­da­torul şi CEO-ul companiei braziliene care îi poartă numele.