UiPath a investit 500.000 de euro într-un laborator de testare a noilor tehnologii în Bucureşti

Autor: Alexandra Cepăreanu 27.03.2019

UiPath, primul unicorn al României, specializat în dezvoltarea de software pentru procesele de business, a investit jumătate de milion de euro în primul laborator din Bucureşti, numit Immersion Lab, unde clienţii UiPath pot testa soluţii de automatizare, machine learning şi inteligenţă artificială înainte de a le implementa în cadrul companiilor lor. A

„Multe companii sunt dornice să exploreze tehnologia inteligenţei artificiale şi tehnologiile conexe, însă mulţi găsesc că este dificil să-şi imagineze trecerea de la automatizarea sarcinilor şi a proceselor către digitalizarea la nivel de companie. Laboratorul nostru simulează experienţa a ceea ce se găseşte dincolo de automatizare. Acesta va permite clienţilor şi partenerilor noştri să ia decizii în cunoştinţă de cauză, pentru a-şi duce strategia de afaceri la nivelul următor,” a spus Boris Krumrey, Chief Robotics Officer la UiPath.

Immerion Lab are implementate mai multe soluţii de RPA, de inteligenţă artificială şi tehnologii conexe funcţionale care ajută practic persoanele interesate de tehnologizare să înţeleagă cum funcţionează acestea atunci când sunt implementate în companiile lor.