ZF HR Trends 2019. George Didoiu, Colliers: Zona Pipera-Floreasca s-a dezvoltat pe zona de birouri pentru că cei mai mulţi directori, expaţi, locuiau acolo şi voiau să facă 5 minute până la birou. „Acum 10 ani, căutarea biroului unei companii începea cu domiciliul directorului general.“

Autor: Adelina Mihai 28.03.2019

Mediul de lucru al viitorului va fi unul mult mai adaptiv şi centrat pe nevoile angajaţilor, spre deosebire de situaţia din trecut, când companiile îşi stabileau sediul în funcţie de locuinţa directorului general, care de regulă era expat, a spus George Didoiu, Director Tenant Services, Office Agency în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Colliers International.

„Acest cult al personalităţii atât de glorificat în România începe să piardă teren. Acum 10 ani, căutarea biroului unei companii începea cu domiciliul directorului general. După cum se observă, cei mai mulţi nu stăteau în Militari, ci undeva în nordul Capitalei. Zona Pipera şi zona Floreasca s-au dezvoltat foarte mult pe zona de birouri pentru că cei mai mulţi directori generali, expaţi, stăteau în zona de nord“, a spus George Didoiu, în cadrul conferinţei ZF HR Trends 2019, organizat la începutul acestei săptă­mâni.