(P) Niro Investment Group a început lucrările de construcţie pentru un nou hotel care va fi operat de Accor

Autor: Publicitate 28.03.2019

♦ Parteneriat strategic cu Accor, lider mondial în domeniul ospitalităţii augmentate;

♦ Operat sub brandul Swissôtel, noul hotel premium va fi destinat oamenilor de afaceri şi turiştilor;

♦ Investiţie imobiliară în valoare de aproximativ 60 milioane de euro a Grupului Niro;

Bucureşti, 28 Martie 2018. Niro Investment Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România cu experienţă în domeniul investiţiilor imobiliare, în dezvoltarea şi administrarea activelor şi Business Hotels Investment, o companie membră a Niro, au inaugurat oficial lucrările de construcţie pentru noul proiect hotelier situat în Bucureşti, Bulevardul Expozitiei. Cu o investiţie estimată la 60 de milioane de euro, hotelul urmează a fi deschis în 2021 şi va avea o suprafaţă totală construită de aproximativ 30.000 m2, fiind destinat oamenilor de afaceri şi turiştilor.

În cadrul evenimentului, organizat în prezenţa autorităţilor şi a partenerilor de afaceri, a fost anunţat un parteneriat strategic cu unul dintre liderii mondiali în domeniul ospitalităţii augmentate. Niro Investment Group a semnat un contract de management cu Accor, care va opera noul hotel sub brandul Swissôtel – un brand hotelier premium, care este lansat cu această ocazie pe piaţa românească.

"De douăzeci şi cinci de ani, compania noastră, în calitate de  investitor şi dezvoltator imobiliar, lansează proiecte de afaceri importante, adesea de tip pionierat. Suntem încântaţi să inaugurăm acest proiect major care va oferi oraşului noi facilităţi, locuri de muncă, un flux de turişti şi oameni de afaceri din afara oraşului Bucureşti ", a declarat domnul Nicolae Dumitru, preşedintele Niro Investment Group." Este o periodă extraordinară în dezvoltarea Niro Investment Group şi suntem onoraţi să fim parteneri cu un important brand de lux, aşa cum este Swissôtel ".

"România este o piaţă foarte atractivă, cu o dezvoltare rapidă, cu potenţial imens şi randamente foarte bune. Există o cerere internă puternică pentru servicii de ospitalitate, din partea românilor înstăriţi şi, cu atât mai mult, din partea vizitatorilor internaţionali. Suntem onoraţi că Niro Investment Group a ales Swissôtel şi Accor pentru gestionarea acestui proiect hotelier ambiţios. Suntem siguri că Swissôtel Bucharest va stabili noi standarde în industria hotelieră din România", - adaugă Frank Reul, Head of Development al Accor pentru Europa de Est.

Ceremonia de inaugurare a avut loc în spaţiul unde au început deja lucrările de construcţie pentru viitorul hotel care promite să devină o ofertă unică în zona ospitalităţii din Bucureşti. Constructorul proiectului este PORR Construct Company, o companie renumită, specializată în proiecte complexe de construcţie şi renovare. Proiectarea este dezvoltată de către compania Arhitect Service, una dintre cele mai importante firme de arhitecţi locali, cu prezenţă internaţională. Consultanţa de business în cadrul tranzacţiei a fost oferită proprietarului de către compania Beaufort Global, una dintre cele mai mari firme de investiţii, dezvoltare şi administrare de active.

La finalizare, clădirea care va fi operată sub marca Swissôtel va fi cel mai înalt hotel din Bucureşti şi va avea 225 de camere distribuite pe 18 etaje, restaurante, piscină, facilităţi spa & fitness şi o zonă dedicată pentru întâlniri de afaceri şi organizarea de evenimente corporate.

Situat pe Bulevardul Expoziţiei, imobilul se află la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Otopeni şi în imediata vecinătate a mai multor sedii de afaceri, inclusiv Romexpo, cel mai mare centru expoziţional şi de evenimente din România. Turiştii se vor bucura de locaţia ideală a hotelului, care este situat aproape de atracţii importante cum ar fi Parcul Herăstrău şi Centrul Vechi.

DESPRE NIRO INVESTMENT GROUP:

NIRO Investment Group este un grup românesc cu capital integral privat, cu peste 25 de ani de experienţă în domeniul investiţiilor, dezvoltării şi managementului activelor. Grupul, care acţionează ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general şi manager de infrastructură, are un portofoliu de proiecte dezvoltate care totalizează o suprafaţă de 500.000 de metri pătraţi construiti, cu o valoare de peste 400.000.000 €. Printre proiectele dezvoltate şi gestionate de NIRO Investment Group se numără cel mai mare hub comercial din Europa de Est, clădiri de birouri, proiecte rezidenţiale şi hoteluri. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://nirogroup.ro/.

Despre ACCOR

Accor este un grup lider la nivel global în domeniul ospitalităţii augmentate, care oferă experienţe unice şi semnificative în aproape 4.800 de hoteluri, staţiuni şi reşedinţe din peste 100 de ţări. Cu un portofoliu excepţional de mărci ce variază de la lux până la segmentul economy, Accor oferă „savoir-faire” în domeniul ospitalităţii de peste 50 de ani.

Dincolo de cazare, Accor oferă oaspeţilor noi modalităţi de a trăi, de a lucra şi de a-şi urma pasiunile, prin intermediul brandurilor sale de F&B, viaţă de noapte, wellness şi de co-working. Pentru a creşte performanţele afacerii, portofoliul de acceleratori al Accor amplifică distribuţia, operaţiunile şi experienţele. Oaspeţii au acces la unul dintre cele mai atractive programe de loialitate hoteliere din lume.

Accor are un angajament profund de a crea valoare în mod sustenabil şi are un rol activ în reîntoarcerea la planetă şi la comunitate. Planet 21 – „Acting Here” se străduieşte să acţioneze pentru o "ospitalitate pozitivă", în timp ce fondul Accor Solidarity împuterniceşte persoanele dezavantajate prin formare profesională şi acces la locuri de muncă.

Accor SA este listată public pe Bursa de Valori Euronext Paris (cod ISIN: FR0000120404) şi pe piaţa OTC (Ticker: ACRFY) în Statele Unite. Pentru mai multe informaţii, vizitează accor.com sau urmăreşte-ne pe Twitter şi Facebook.

Despre Swissôtel

Swissôtel, unul dintre cele mai cunoscute branduri elveţiene din lume, a devenit sinonim cu ospitalitatea elveţiană şi cu tot ceea ce iubim la Elveţia - servicii, stil şi fiabilitate. Cu peste 30 de hoteluri contemporane la nivel mondial, vitalitatea, sustenabilitatea şi un angajament adânc înrădăcinat pentru calitate, asigură experienţa hotelului Swissôtel şi oferă condiţii personalizate în care oaspeţii se pot simţi în largul lor şi se pot reîncărca. Respectat pentru designul său inteligent, măiestria calităţii şi abordarea atentă şi riguroasă a sustenabilităţii, Swissôtel oferă oaspeţilor săi confortul de a explora lumea, de a descoperi adevăratele recompense ale vieţii şi de a valorifica fiecare oportunitate de a "trăi bine".

DESPRE BEAUFORT GLOBAL:

Beaufort Global este o societate de investiţii, dezvoltare şi administrare a activelor care se axează pe proiecte imobiliare din sectorul ospitalităţii pentru hoteluri, staţiuni, complexe comerciale, spaţii rezidenţiale, infrastructură, master planuri, clădiri cu destinaţie mixtă şi iniţiative guvernamentale pentru Foreign Direct Investment (FDI). Compania a fost Înfiinţată în Dubai, EAU, în anul 2009. Pentru mai multe detalii, accesaţi www.beaufortglobal.com