O antreprenoare din Suceava face afaceri de 115 mil. lei cu un supermarket şi o fabrică de acoperişuri

Autor: Alina-Elena Vasiliu 29.03.2019

Georgeta Cusiac, proprietara firmei Olint din Rădă­uţi, judeţul Suceava, a încheiat anul 2018 cu afaceri de aproape 115 mil. lei, businessul său constând în pro­duc­ţia şi comercializarea de materiale de construcţii. An­tre­prenoarea are un supermarket şi o fabrică de învelitori.

„În 2018 am avut afaceri de 114,8 milioane de lei şi 165 de angajaţi. Pentru 2019 vizăm o creştere de 20% la ci­fra de afaceri“, spune Liviu Cusiac, directorul general Olint.

Afacerile au fost într-o uşoară scădere faţă de anul anterior, când compania înregistrase 117,4 milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Printre furnizori se numără Wienerberger (produ­cător de cărămizi), Saint-Gobain Isover (vată de sticlă), Druckfarben (vopsele), Ferroli (soluţii de încălzire şi de climatizare), Brikston (cărămizi) şi alţii.

Fabrica de învelitori a fost deschisă în vara anului 2011, iar acolo se produc, sub marca proprie Rufster, profile de ţiglă metalică şi tablă cutată, accesorii pentru sistemele de acoperiş, profile de gips-carton şi altele.