Meniu tradiţional oltenesc, la petrecerea nunţii lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu

Autor: Carmen Dumitrescu Rusan 30.03.2019

Meniul ales pentru petrecerea nunţii lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu este unul tradiţional oltenesc, cu friptură, sarmale şi peşte. Întrebată despre luna de miere, Lia Olguţa Vasilescu a spus că va fi campanie electorală în luna de miere.

Claudiu Manda a declarat, înainte de petrecerea care are loc în comuna Işalniţa, judeţul Dolj, că sunt 517 invitaţi - „colegi de partid, din Biroul Permanent Naţional, colegi din judeţul Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi” - şi speră ca toţi să se simtă bine.

Printre invitaţi se numără şi Liviu Dragnea, despre care Lia Olguţa Vasilescu a spus că speră să vină şi premierul Viorica Dăncilă, fostul ministul al Muncii spunând că aceasta i-a promis că va participa la eveniment.

Întrebat dacă are emoţii, Claudiu Manda a răspuns afirmativ: „Da, ciudat dar da. La vârsta pe care o avem chiar avem emoţii”.

Şi Lia Olguţa Vasilescu a spus că are „un pic de emoţii”, pentru că de fiecare dată i se pare că nu a avut suficient timp să pun lucrurile în ordine. ”Să spunem că va ieşi foarte bine”, a afirmat fostul ministru al Muncii.

Întrebat, de asemenea, despre meniul ales pentru invitaţi, Manda a spus că este unul tradiţional oltenesc, cu aperitiv, friptură, sarmale şi peşte.

Cortul în care are loc nunta a fost decorat cu lalele, despre care Lia Olguţa Vasilescu a spus că sunt florile ei preferate şi este şi sezon.

În ce priveşte dansul mirilor, Claudiu Manda a spus că acesta va exista, dar nu va fi ceva spectaculos, pentru că nu a fost timp pentru pregătire.

Întrebată despre luna de miere, Olguţa Vasilescu a răspuns: „Nu cred că o să avem luna de miere, cred că o să avem campania electorală în luna de miere”.

Întrebaţi, de asemenea, dacă se gândesc la copii, Claudiu Manda a răspuns afirmativ, ziariştii precizând apoi că nu se referă la copiii pe care cei doi îi au deja.

Petrecerea nunţii lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu are loc într-un cort privat în comuna Işalniţa, judeţul Dolj. Petrecerea vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios. Cununia a fost urmată atunci de o petrecere într-un local din zona centrală a oraşului Craiova.

Atât Olguţa Vasilescu, cât şi Claudiu Manda au mai fost căsătoriţi şi fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.