Ce spune Olguţa Vasilescu după nuntă: De regulă nu mă distrez la nunţi, dar la a mea chiar m-am distrat bine

Ziarul Financiar 31.03.2019

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că de regulă nu se distrează la nunţi, însă la a ei s-a simţit foarte bine, precizând că Liviu Dragnea a discutat cu mai mulţi primari despre strategia de campanie, lucru care l-a remontat pe acesta, liderul PSD plecând înapoi spre Bucureşti de abia duminică seară.

„Foarte frumoasă. S-a plecat la 7.30 dimineaţa. Asta înseamnă toţi oaspeţii noştri s-au simţit foarte bine. Dl Dragnea s-a simţit foarte bine. A avut multe discuţii cu primarii noştri, cred că asta l-a remontat pentru campania electorală. Din punctul nostru de vedere putem spune că a fost o reuşită. Au cântat nu numai Loredana, Nikos Papadopulos, Olguţa Berbec. Foarte mult antren”, a afirmat Olguţa Vasilescu, duminică, la Antena 3.

Întrebată despre darurile de nuntă pe care le-a primit Vasilescu a spus că nu a avut timp să se ocupe de ele, precizând că au fost invitaţi care abia ce au plecat, printre care şi Liviu Dragnea.

„Până la acest moment nu ne-am ocupat de asta pentru că am avut invitaţi care abia au plecat. Cred că am dormit vreo două ore dimineaţă. Chiar în aceste momente a plecat şi dl Dragnea. Am fost practic alături de el şi de colegii noştri pe tot parcursul zilei. Mie mi-a plăcut extraordinar de mult totul. De regulă nu mă distrez pe la nunţi, dar la a mea chiar m-am distrat bine. A dansat şi dl preşedinte, chiar dacă am avut un pic emoţii cu perioada prin care a trecut cu durerile de coloană. Azi s-a resimţit, dar e important că invitaţii noştri au fost mulţumiţi”, a completat Vasilescu.

Fostul ministru al Muncii a adăugat că „toţi invitaţii care au solicitat meniu de post au primit meniu de post. În luna de miere cu siguranţă nu vom pleca, urmează o perioadă de campanie, iar noi chiar o să facem campanie, nu o să se preocupe evenimentele private ale altora”.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit de Dragobete în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios, însă au organizat petrecerea abia sâmbătă, în comuna Işalniţa, judeţul Dolj. La eveniment au participat şi liderul PSD Liviu Dragnea, precum şi premierul Viorica Dăncilă.